Salsa cu mango şi avocado, nelipsit de lângă friptură
![salsa cu mango si avocado jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-a/a8d52e2d-ded7-468b-91a4-d477067ce8c0/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D750%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Acest sos salsa delicios se combină perfect cu carnea de pui friptă sau cu friptura de porc, cu fructe de mare sau cu carne de vită. La mesele festive, surprinde-i pe cei dragi şi pe invitaţii tăi cu o variantă apetisantă de salsa, care se prepară cu mango şi avocado.
Ingrediente
1 avocado, tăiat în două, fără sâmbure, curăţat şi tăiat cubuleţe 1 mango copt, fără coajă, tăiat cubuleţe 1 ceapă roşie mică, tocată ½ legătură coriandru verde, tocat ½ sau 1 ardei iute roşu (fără seminţe), mărunţit 2 linguri zeamă de lămâie 1 lingură ulei de măsline ½ linguriţă sare grunjoasă
Mod de preparare
Într-un bol potrivit, combini toate ingredientele şi amesteci cu grijă, ca să nu le zdrobeşti. Serveşti alături de un preparat din carne.
Sursa + foto: www.marthastewart.com