Salsa cu mango şi avocado, nelipsit de lângă friptură

salsa cu mango si avocado jpeg

Acest sos salsa delicios se combină perfect cu carnea de pui friptă sau cu friptura de porc, cu fructe de mare sau cu carne de vită. La mesele festive, surprinde-i pe cei dragi şi pe invitaţii tăi cu o variantă apetisantă de salsa, care se prepară cu mango şi avocado.

Ingrediente

1 avocado, tăiat în două, fără sâmbure, curăţat şi tăiat cubuleţe 1 mango copt, fără coajă, tăiat cubuleţe 1 ceapă roşie mică, tocată ½ legătură coriandru verde, tocat ½ sau 1 ardei iute roşu (fără seminţe), mărunţit 2 linguri zeamă de lămâie 1 lingură ulei de măsline ½ linguriţă sare grunjoasă

Mod de preparare

Într-un bol potrivit, combini toate ingredientele şi amesteci cu grijă, ca să nu le zdrobeşti. Serveşti alături de un preparat din carne.

Sursa + foto: www.marthastewart.com

www.marthastewart.com