Dacă nu îţi place gustul hummusului tradiţional, cu năut, îl poţi prepara şi din alte ingrediente. Află cum se prepară hummus din fasole albă!

De ce ai nevoie pentru hummus cu fasole albă

400 g fasole albă fiartă sau din conservă

1 legătură pătrunjel

3 linguri pastă tahini

4 linguri ulei de măsline

½ ceapă mică

1 lingură oţet roşu

zeama de la 1 lămâie

3 căţei de usturoi

½ linguriţă oregano uscat

½ linguriţă pudră de ardei iute

sare

piper

Cum se prepară hummus cu fasole albă

Toci pătrunjelul spălat şi scurgi fasolea. Pui fasolea, pătrunjelul, pasta de tahini, oţetul, usturoiul şi ceapa într-un blender şi amesteci până capătă o consistenţă cremoasă. Adaugi treptat uleiul de măsline, sare şi oregano după gust şi amesteci din nou. Pui hummusul în vase mai mici şi presari pe deasupra piper şu pudră de ardei iute.

Sursa foto http://www.cottercrunch.com

Loading...