Macaroane cu brânză şi ceapă la cuptor
Simplu, gustos şi rapid? Ce îţi mai poţi dori de la un fel de mâncare? Iar macaroanele cu brânză şi ceapă la cuptor sunt absolut delicioase.
De ce ai nevoie pentru macaroane cu brânză şi ceapă
1 pachet macaroane
600 g brânză
2 ouă
200 ml lapte
2 cepe rase
50 g ketchup
1 lingură muştar
sare
piper
200 g pesmet
2 linguri unt
Cum se prepară macaroanele cu brânză şi ceapă
Fierbi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi. Le amesteci cu 400 g brânză rasă, adaugi ouăle, laptele, cepele, muştar, ketchup, sare şi piper după gust. Pui compoziţia într-o tavă unsă cu unt, o nivelezi şi presari restul de brânză rasă. Aşezi deasupra pesmetul şi dai tava la cuptor 25-30 de minute.