Simplu, gustos şi rapid? Ce îţi mai poţi dori de la un fel de mâncare? Iar macaroanele cu brânză şi ceapă la cuptor sunt absolut delicioase.

De ce ai nevoie pentru macaroane cu brânză şi ceapă

1 pachet macaroane

600 g brânză

2 ouă

200 ml lapte

2 cepe rase

50 g ketchup

1 lingură muştar

sare

piper

200 g pesmet

2 linguri unt

Cum se prepară macaroanele cu brânză şi ceapă

Fierbi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi. Le amesteci cu 400 g brânză rasă, adaugi ouăle, laptele, cepele, muştar, ketchup, sare şi piper după gust. Pui compoziţia într-o tavă unsă cu unt, o nivelezi şi presari restul de brânză rasă. Aşezi deasupra pesmetul şi dai tava la cuptor 25-30 de minute.

Sursa http://www.todayimight.com

Loading...
Evaluează articolul