Fasole verde cu ciuperci la tigaie

fasole verde cu ciuperci jpeg

O masă uşoară şi simplu de preparat, fasolea verde cu ciuperci este numai bună pentru zilele de post.

Ingrediente

300 g fasole verde

150 g ciuperci, feliate

5 căţei de usturoi, zdrobiţi

1 lingură ulei

1 lingură sos de soia

1 linguriţă ghimbir, ras

sare

piper

Mod de preparare – Fasole verde cu ciuperci la tigaie

Tai păstăile de fasole la capete şi le speli bine. Le usuci pe un prosop de hârtie. Într-o tigaie, încingi uleiul şi căleşti usturoiul împreună cu ghimbirul 1-2 minute.

Adaugi fasolea şi amesteci constant încă 10 minute. Combini cu ciupercile şi sosul de soia. Mai ţii pe foc încă 5-6 minute. Potriveşti de gust cu sare şi piper. Serveşti imediat.

Sursa https://foodheavenmadeeasy.com

https://foodheavenmadeeasy.com