Prăjitură cu napolitane şi nuci
![prajitura cu napolitane si nuci jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-a/a8b7ea5d-0852-4152-8353-786c81cd6b62/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D665%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Ingrediente (1 tavă)
1 pachet de foi de napolitană 300 g zahăr 300 g margarină 250 g miez de nucă
Cum se prepară
Zdrobeşti miezul de nucă în funcţie de preferinţele tale. Pui zahărul într-un vas şi îl topeşti, având grijă să nu se ardă pentru că se amărăşte. Când zahărul a devenit auriu adaugi margarina, amesteci continuu şi opreşti focul. Încorporezi şi nucile, iar crema obţinută o întinzi caldă între foile de napolitană.