Ruladă de caşcaval cu şuncă şi cârnaţi FOTO

rulada de cascaval cu sunca si carnati jpeg

Cauţi un aperitiv uşor de făcut, dar săţios? Iată o ruladă delicioasă! Rămâne să ne urmezi paşii şi rezultatul este garantat chiar şi pentru „învăţăcele”.

Ingrediente (1 ruladă)

Pentru blat

350 g caşcaval mai tare 3 fire de ceapă verde 100 g şuncă 100 g cârnaţi 2 ouă fierte tari 50 g unt 300 g brânză de vaci cremoasă sare piper alb

Mod de preparare

Tai caşcavalul cubuleţe, îl pui într-o pungă de plastic, o legi şi o scufunzi într-o oală în care apa este clocotită. Laşi până se topeşte caşcavalul.

image

Tai ouăle felii, speli ceapa verde şi o toci mărunt, cu tot cu partea albă. Şunca şi cârnaţii le tai în bucăţi mici.

image

Într-un castron, amesteci untul topit cu brânza cremoasă, adaugi ouăle, şunca, cârnaţii şi puţin din ceapa verde. Condimentezi cu sare şi piper şi amesteci bine.

image

Întinzi caşcavalul topit într-o foaie cu grosimea de 5 mm grosime. Aşezi umplutura, o întinzi, presari ceapa verde şi rulezi. O înfăşori în folie de aluminiu şi o păstrezi şase ore la frigider.

image


Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg