Ruladă de caşcaval cu şuncă şi cârnaţi FOTO

rulada de cascaval cu sunca si carnati jpeg

Cauţi un aperitiv uşor de făcut, dar săţios? Iată o ruladă delicioasă! Rămâne să ne urmezi paşii şi rezultatul este garantat chiar şi pentru „învăţăcele”.

Ingrediente (1 ruladă)

Pentru blat

350 g caşcaval mai tare 3 fire de ceapă verde 100 g şuncă 100 g cârnaţi 2 ouă fierte tari 50 g unt 300 g brânză de vaci cremoasă sare piper alb

Mod de preparare

Tai caşcavalul cubuleţe, îl pui într-o pungă de plastic, o legi şi o scufunzi într-o oală în care apa este clocotită. Laşi până se topeşte caşcavalul.

image

Tai ouăle felii, speli ceapa verde şi o toci mărunt, cu tot cu partea albă. Şunca şi cârnaţii le tai în bucăţi mici.

image

Într-un castron, amesteci untul topit cu brânza cremoasă, adaugi ouăle, şunca, cârnaţii şi puţin din ceapa verde. Condimentezi cu sare şi piper şi amesteci bine.

image

Întinzi caşcavalul topit într-o foaie cu grosimea de 5 mm grosime. Aşezi umplutura, o întinzi, presari ceapa verde şi rulezi. O înfăşori în folie de aluminiu şi o păstrezi şase ore la frigider.

image