Salată de fasole verde şi muguri de pin

E ora cinei şi ai mânca ceva uşor dar nu ştii ce? Ai vrea să faci ceva pe fugă pentru că mai ai şi alte planuri pentru cină? Cred că propunerea noastră este binevenită.
Ingrediente
500 g fasole verde păstăi 1 lingură ulei de măsline 30 g muguri de pin 3 căţei de usturoi, pisaţi sucul de la o lămâie sare piper brânză răzuită (opţional)
Mod de preparare
Încinge cuptorul. Amestecă păstăile de fasole verde cu ulei de măsline, sare şi piper. Aranjează-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi acoperă cu o folie de aluminiu. Lasă la copt până când se înmoaie, 15-20 de minute.
În timp ce se coc păstăile de fasole verde, sotează usturoiul într-o tigaie unsă cu puţin ulei sau unt până când se înmoaie, 1 minut. Dă deoparte usturoiul, iar în aceeaşi tigaie, la flacără medie rumeneşte mugurii de pin, cam 2 minute.
Când fasolea verde s-a făcut, amestecă împreună cu sucul de lămâie, usturoiul, mugurii de pin şi, opţional, cu brânza răzuită. Serveşte imediat.
Sursa: 2teaspoons.com