Tartă cu piersici şi migdale

Această tartă cu piersici şi migdale este desertul perfect pentru zilele toride de vară şi poate fi servită cu îngheţată de vanilie!
Ingrediente
2 linguri zahăr brun 4 linguri unt nesărat, cu o textură moale 4 linguri migdale măcinate 3 linguri făină 1 piersică, feliată 1 ou
Mod de preparare
Preîncălzeşte cuptorul la 170 grade C. Într-un bol mic amestecă zahărul cu untul, până capătă o textură uşoară şi pufoasă. Adaugă 3 linguri de migdale măcinate şi făina. Amestecă. Într-o tavă pentru tartă toarnă jumătate din amestec şi bag-o la cuptor pentru 10 minute.
În timp ce baza e la copt, în restul de aluat adaugă 1 lingură de migdale măcinate şi oul. Amestecă-le. Scoate de la cuptor baza pentru tartă şi pune feliile de piersică peste. Toarnă amestecul de migdale şi ouă printre piersici pentru a umple golurile. Încearcă să laşi la vedere piersicile.
Pune tava la cuptor pentru 15 minute. Scoate tava de la cuptor şi aşteaptă câteva minute înainte să scoţi tarta din tavă. Se poate servi cu îngheţată de vanilie.
Sursa: http://kitchensanctuary.com/