Cartofi cu trei feluri de brânză
Sunt în lume peste 5000 de soiuri de cartofi şi, probabil, mii şi mii de reţete. Pentru o reţetă delicioasă şi inedită ai nevoie de un pic de imaginaţie şi de îndemânare în bucătărie.
Ingrediente
8 cartofi 150 g telemea oi 100 g caşcaval ras 100 brânză tofu, cu mărar piper 1 linguriţă chimen sare unt ulei
Mod de preparare
Speli bine cartofii şi îi ungi cu puţin ulei. Îi coci în cuptorul încins. Apoi, îi scoţi pe o tavă, îi laşi să se răcorească puţin şi îi tai pe lungime. Le scoţi cu o linguriţă
miezul, îl pui într-un castron şi îl amesteci cu telemeaua fărâmiţată, chimenul, sare şi piper. Umpli cartofii cu acest amestec. Presari pe cartofi caşcavalul ras, pui câte o
bucăţică de unt şi dai la cuptor circa 10 minute. Serveşti calzi, cu bucăţi de brânză tofu pe deasupra.