Ciuperci cu cremă de brânză

1365349557 9294cuiburi 20cu 20branza jpeg

Un aperitiv foarte potrivit pentru musafirii de la masă, invitaţi în acest sfârşit de spptămână.

Ingrediente (4 porţii)

700g ciuperci champignon

400g cremă de brânză

2 fire ceapă verde

sare

piper

verdeaţă pentru decor

Mod de preparare

Îndepărtezi picioruşele ciupercilor şi le speli foarte bine sub jet de apă. Într-un vas, amesteci brânza cu picioruşele şi ceapa tocate mărunt şi condimentezi cu sare şi piper. Aşezi ciupercile într-o tavă unsă cu ulei, le presari cu puţină sare, le umpli cu crema de brânză şi le introduci la cuptor, la foc potrivit, până se rumenesc. Când le serveşti,le decorezi cu frunze de verdeaţă.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg