Cotlet de porc cu morcovi şi cartofi

cotlet de porc cu morcovi si cartofi jpeg

Dulce, acrişor, aromat şi condimentat. Aaşa este acest cotlet de porc cu morcovi şi cartofi, care sigur va fi o masă reuşită în familie la sfârşit de săptămână. Este un fel de mâncare care se prepară rapid, şi va ademeni întreaga familie în jurul mesei pentru un festin culinar.

Cotlet de porc cu morcovi şi cartofi - Ingrediente (4 porţii)

1 kg cotlet de porc, fprp grăsime 4 căţei de usturoi, pisaţi 4 linguri zahăr brun 1 lingură ulei (pentru carne) 1 kg morcovi, curăţaţi şi feliaţi 1 kg cartofi curăţaţi şi tăiaţi bucăţi 1/4 cană ulei, pentru legume sare piper

Cotlet de porc cu morcovi şi cartofi - Mod de preparare

Încingi cuptorul. Amesteci sfertul de cană de ulei, cu sare şi piper cu cartofii şi morcovii. Amesteci lingura de ulei, cu zahărul brun, usturoiul şi freci carnea pe întreaga suprafaţă. Pui o foaie de copt într-o tavă şi aşezi cartofii şi morcovii, făcând loc cotletului de porc, şi îl aşezi şi pe el.

Rumeneşti la cuptor şi carnea şi legumele pentru 40-50 de minute sau puţină se pătrunde bine carnea. Scoate carnea din cuptor şi lasă-l să se odihnească 5-10 minute. Apoi, scoţi şi legumele din cuptor când eşti gata să serveşti carnea.

sursa: http://dinnerthendessert.com/