Negresă cu pere. Reţetă simplă

negresa pere jpeg

Cine ar refuza un desert cu multă ciocolată şi cu fructe, cum ar fi această negresă cu pere? Cu o istorie de 200 de ani, tableta de ciocolată este unul dintre cele mai folosite ingrediente, înnobilând orice prăjitură.

Ingrediente pentru negresă cu pere

200 g ciocolată neagră 200 g unt topit 5 ouă 175 g făină 1 lingură praf de copt 100 g zahăr 1 praf de sare 2 pere

Mod de preparare pentru negresă cu fructe

Topeşti ciocolata şi o amesteci cu untul. Mixezi ouăle cu zahărul până capătă o consistenţă cremoasă şi le combini cu ciocolata. Încorporezi făina, praful de copt şi praful de sare. Aşezi hârtie de copt într-o tavă şi torni compoziţia. O dai la cuptor aproximativ 20 de minute. Între timp, descojeşti perele, le îndepărtezi cotorul şi căsuţa cu seminţe şi le tai cubuleţe. Scoţi tava de la cuptor, aşezi perele şi dai din nou tava la cuptor până când negresa cu pere trece testul scobitorii.

sursa foto: Stockfood



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg