Panna Cotta cu portocale roşii

Panna cotta cu portocale rosii jpeg

Acest desert de inspiraţie italiană va fi cireaşa de pe tort al unei mese cu adevărat speciale.

Ai nevoie de

300 g frişcă

150 g ciocolată albă

30 g zahăr

2 linguri zahăr

1 lingură esenţă de vanilie

1 lingură apă fierbinte

1 lingură gelatină

120 g iaurt grecesc

2 portocale roşii

Mixează frişca cu ciocolata albă, zahărul şi vanilia într-o cratiţă pe foc mic. Amestecă până se topeşte ciocolata, după care dă deoparte. Dizolvă gelatină în apă călduţă, adaugă crema anterioară şi aşteaptă 15 minute. Încorporează iaurtul şi pune crema în patru pahare. Dă-le la frigider pentru măcar 5 ore. Înainte să serveşti taie portocalele felii şi pune-le într-o tigaie împreună cu cele 2 linguri de zahăr. Lasă să fiarbă aproximativ 2 minute. Aşteaptă să se răcească şi pune toppingul peste panna cotta din pahare.

Sursa foto http://www.fine-fresh-food.com

http://www.fine-fresh-food.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg