Pavlova cu limoncello

IMG 2748 jpeg

A fost una dintre prăjiturile preferate ale ţarinelor, fiind combinaţia ideală între albuşuri şi cremă fină.

Ai nevoie de

8 albuşuri

400 g zahăr

2 linguri oţet alb

700 ml frişcă

60 ml limoncello

500 g fructe de pădure

Bate albuşurile spumă tare împreună cu zahărul. Adaugă oţetul şi mai mixează 2 minute.

Trasează pe hârtie de copt două cercuri, primul cu diametrul de aproximativ 13 centimetri, iar celălalt de aproximativ 8 cm. Împarte în 2 spuma şi pune-o în cele două cercuri. Dă la cuptor pentru aproximativ 50 de minute. Îndepărtează hârtia şi lasă să se răcească. Bate frişca împreună cu limoncello. Pune 1 blat de beazea, frişcă, un alt strat de albuş, frişcă şi decorează cu fructe de pădure.

Sursa foto http://travellingkitchen.net/?p=670

http://travellingkitchen.net/?p=670



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg