Pavlova cu limoncello
A fost una dintre prăjiturile preferate ale ţarinelor, fiind combinaţia ideală între albuşuri şi cremă fină.
Ai nevoie de
8 albuşuri
400 g zahăr
2 linguri oţet alb
700 ml frişcă
60 ml limoncello
500 g fructe de pădure
Bate albuşurile spumă tare împreună cu zahărul. Adaugă oţetul şi mai mixează 2 minute.
Trasează pe hârtie de copt două cercuri, primul cu diametrul de aproximativ 13 centimetri, iar celălalt de aproximativ 8 cm. Împarte în 2 spuma şi pune-o în cele două cercuri. Dă la cuptor pentru aproximativ 50 de minute. Îndepărtează hârtia şi lasă să se răcească. Bate frişca împreună cu limoncello. Pune 1 blat de beazea, frişcă, un alt strat de albuş, frişcă şi decorează cu fructe de pădure.
Sursa foto http://travellingkitchen.net/?p=670