Peşte cu legume în aspic

peste legume aspic jpeg

Propunerea noastră de azi este o reţetă pentru un aperitiv elegant şi fin, care poate fi pregătit şi în zilele de Sărăbătoare care bat la uşă.

Ingrediente

400 g cod 2 morcovi 1 ceapă 1 bulb de ţelină 1 ardei gras roşu 80 g gelatină 2 căţei de usturoi zdrobiţi 2 albuşuri 1 foaie de dafin sare piper boabe 200 g codiţe de rac (opţional

Mod de preparare

Se curăţă legumele şi se fierb întregi în apă cu sare, cu foaia de dafin şi boabe de piper. Când legumele au fiert, se scot deoparte să se răcească. 2 În zeama rămasă, se fierbe

peştele circa 10 minute, apoi se scoate cu grijă şi se îndepărtează oasele. Zeama se strecoară. 3 Gelatina se pune la înmuiat în apă rece, apoi se fierbe puţin în zeama de peşte.

Se lasă la răcit, se adaugă usturoiul zdrobit şi albuşurile bătute uşor cu telul şi se strecoară din nou. 4 Se aşază într-o formă legumele tăiate cubuleţe, bucăţi de peşte şi codiţe de rac (opţional). Se toarnă aspicul şi se dă la frigider până a doua zi.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg