Piept de pui cu sos de muştar

chicken honey mustard 43 jpeg

O reţetă de inspiraţie franceză, în care pieptul de pui va fi şi mai aromat de la sosul de muştar cu miere.

De ce ai nevoie pentru pieptul de pui cu sos de muştar

Pentru sosul pentru piept de pui cu sos de muştar

4 linguri muştar clasic

zeama de la 1 lămâie

1 lingură ulei de măsline

2-3 linguri miere

2 căţei de usturoi

sare, piper

Căleşte ceapa tocată în 2-3 linguri ulei de măsline până devine uşor sticloasă. Ia de pe foc şi aranjează de jur împrejur în tigaie cartofii tăiaţi felii. Stropeşte cu ulei de măsline şi presară piper şi sare după gust. Pune deasupra folie sau un capac şi dă la cuptor pentru 15-20 de minute.

Între timp, amestecă într-un bol toate ingredientele pentru sos. Aranjează peste cartofi bucăţile de piept de pui şi toarnă deasupra sosul. Pune hârtie de copt sau folie deasupra şi dă la cuptor 20 de minute. Dă deoparte folia şi mai lasă pieptul să se rumenească 15 minute.

Sursa foto http://www.mattersofthebelly.com

http://www.mattersofthebelly.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg