Prăjitură cu brânză şi caramel
Chiar dacă este puţin mai migăloasă de pregătit, rezultatul va fi pur şi simplu delicios. Aşadar, ce mai aştepţi pentru a prepara prăjitura cu brânză şi caramel.
De ce ai nevoie pentru prăjitura cu brânză şi caramel
250 g biscuiţi digestivi
100 g unt
500 g cremă de brânză
50 g zahăr
100 g smântână
2 linguriţe esenţă de vanilie
1 praf de sare
2 ouă
300 g sos caramel
Cum se prepară prăjitura cu brânză şi caramel
Zdrobeşti biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit. Îi pui într-o formă rotundă, îi presezi uşor şi dai tava la rece o oră. Mixezi crema de brânză cu zahărul, adaugi 150 g sos caramel, smântâna, vanilia şi sarea. Când s-au omogenizat, adaugi ouăle şi torni compoziţia peste blat. Nivelezi şi dai la cuptor până se rumeneşte uşor. Laşi prăjitura să se răcească complet, torni restul de sos, nivelezi şi dai la rece.
Sursa foto http://kitchenmason.com