Prăjitură cu cremă de vanilie
Aproape o oră, şi prăjitura e gata. În loc de apă, poţi folosi pentru glazură suc de lămâie proaspăt stors, iar ca aromă, esenţă de vanilie sau de rom.
Ingrediente 1 pachet foi de plăcintă 100 g unt 1 pachet budincă de vanilie
Pentru glazură
100 g zahăr pudră
100 ml apă
Mod de preparare
Topeşti untul şi ungi o tavă. Decongelezi foile de plăcintă şi pui jumătate din ele în tavă, după ce le-ai uns pe fiecare cu unt. Prepari budinca de vanilie conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o întinzi peste foi. Ungi cu unt restul de foi de plăcintă şi le aşezi peste budincă. Dai tava la cuptor până se rumeneşte prăjitura. O scoţi şi o laşi la răcit. Amesteci zahărul cu apa şi întinzi glazura peste prăjitură.