Ruladă din pulpă de porc

Venison roast with chestnut stuffing jpeg

Dacă tot suntem la rubrica „mese festive“ începem pregătirile pentru mesele speciale de sărbători. Idei felurite şi binevenite în zile de sărbătoare. Sperăm să fiţi alături de noi şi să vă bucuraţi de reţeta zilei - rulada din piept de porc.

Ingrediente

1 kg pulpă de porc 500 g ciuperci 500 g cremă de brânză sare piper ulei 50 g unt 1 kg cartofi fierţi pătrunjel tocat

Mod de preparare

Speli şi tai carnea astfel încât să obţii o felie subţire. Dai cu sare şi piper.

Separat, căleşti ciupercile în ulei, apoi le amesteci cu crema de brânză şi o întinzi pe felia de carne. O rulezi strâns şi o legi. Aşezi carnea într-o tavă în care ai pus untul şi-o acoperi cu folie de aluminiu. Dai rulada din piept de porc la cuptor 45 de minute. Scoţi folia, torni din sosul format în tavă peste ruladă şi o laşi să se rumenească.

Aceasta rulada din piept de porc o serveşti cu sos şi cu cartofi fierţi, presăraţi cu pătrunjel.

Pulpa de porc la tava

Pulpa de porc la tava

Mancare de porc cu ciuperci

Mancare de porc cu ciuperci

Chiftele de porc

Chiftele de porc

sursa foto: profimedia