Somon cu roşii coapte

Salmon with Roasted Tomatoes and Corn 6 jpeg

Se prepară extrem de repede şi este un fel de mâncare sănătos. Iată cum se găteşte somonul cu roşii coapte.

De ce ai nevoie pentru somon cu roşii coapte

4 bucăţi de somon

400 g porumb congelat

400 g roşii cherry

Sare, piper, după gust

1 lingură ierburi aromate

2 linguri ulei de măsline

1 legătură pătrunjel, tocat

Cum se prepară somonul cu roşii coapte

Taie hârtie de copată în pătrate mari şi pune în fiecare câte o bucată de somon. Amestecă roşiile şi porumbul congelat cu ulei de măsline, ierburi aromate, sare şi piper după gust. Împarte în patru părţi egale şi pune peste somon. Strânge hârtia de copt şi leag-o cu o aţă. Pune pacheţelele în tavă şi dă-le la cuptor pentru 20-25 de minute. Înainte să serveşti, presari pătrunjel.

Sursa foto http://mommyhoodsdiary.com

http://mommyhoodsdiary.com