Supă de roşii cu tortellini
Tortellini sunt un tip de paste făinoase cu ou şi umplutură la mijloc, originare din Italia. Combină-le cu o supă de roşii cu spanac, pentru o masă delicioasă.
Ingrediente
800 ml supă de pui
800 g pastă de tomate
450 g roşii întregi la conservă
2 căţei de usturoi, pisaţi
450 g spanac
450 g tortellini umplute cu brânză
120 ml lapte, opţional
sare, după gust
piper, după gust
Mod de preparare
Într-un vas mare amesteci supa de pui, pasta de tomate, roşiile şi usturoiul. Dai pe foc până încep să fiarbă, la temperatură medie, apoi reduci focul uşor.
Adaugi restul ingredientelor şi le mai laşi împreună, pentru aproximativ 15-20 de minute. Condimentezi cu sare şi piper. Serveşti după ce s-a răcit puţin.
Sursa http://www.lecremedelacrumb.com