Tort de ciocolată cu cremă de lapte
Tort de ciocolată cu cremă de lapte. Bucătăresele iscusite îşi pot încerca talentul în prepararea acestei reţete delicioase şi sofisticate de pandişpan de ciocolată cu cremă de lapte şi ciocolată albă.
Tort de ciocolată cu cremă de lapte: ingrediente - pandişpan de ciocolată (ingrediente şi preparare mai jos) - cremă de lapte cu ciocolată albă (ingrediente şi preparare mai jos) - 100 de grame de ciocolată cu lapte sau amăruie - 100 de mililitri de lapte - trei linguri de zahăr - 50 de grame de unt - 100 de grame de ciocolată albă
- o jumătate de pahar de cacao pudră (pahar de 250 de mililitri)
- 180 de mililitri de apă clocotită
- şase ouă
- 300 de grame de zahăr
- 120 de mililitri de ulei de floarea soarelui
- 280 de grame de făină albă de calitate superioară
- un plic de praf de copt
- 670 de mililitri de lapte
- 70 de grame de amidon alimentar
- două linguri şi jumătate de zahăr
- 70 de grame de ciocolată albă
- 170 de grame de unt
- 10 de grame de zahăr pudră
află modul de preparare pe adevarul.ro