Paste cu spanac, ciuperci şi migdale

1 captura de ecran din 2019 07 24 la 14 16 31 png png

Acest preparat vegetarian este plin de ciuperci, brânză pecorino şi migdale crocante. Absolut delicios şi ideal pentru diabetici. Prepară acest tip de paste şi spune-ne cum ţi s-a părut.

Ingrediente:

200 g spaghete integrale 3 linguri ulei 300 g ciuperci brune 300 g ciuperci portobello 1 ceapă roşie 1 căţel de usturoi 1 legătură pătrunjel 40 g migdale coapte 100 g baby spanac 20 g brânză pecorino

Mod de preparare:

Găteşte pastele într-o oală mare cu apă şi sare până devin moi. Păstrează o ceaşcă din apa în care au fiert pastele, apoi scurge-le. Într-o tigaie, adaugă o lingură de ulei şi găteşte ciupercile tăiate felii, ceapa tocată mărunt şi amestecă constant până ciupercile se rumenesc. Adaugă usturoiul pisat şi asezonează cu sare şi piper.

Redu focul şi adaugă spaghetele, migdalele feliate şi spanacul. Adaugă apa de la paste mai găteşte-le puţin şi apoi pune brânza rasă şi serveşte-le. 

https://www.womensweeklyfood.com.au/recipes/pasta-with-spinach-mushrooms-and-almonds-29291

https://www.womensweeklyfood.com.au/recipes/pasta-with-spinach-mushrooms-and-almonds-29291