Acest preparat vegetarian este plin de ciuperci, brânză pecorino şi migdale crocante. Absolut delicios şi ideal pentru diabetici. Prepară acest tip de paste şi spune-ne cum ţi s-a părut.

 

Ingrediente:

200 g spaghete integrale
3 linguri ulei
300 g ciuperci brune
300 g ciuperci portobello
1 ceapă roşie
1 căţel de usturoi
1 legătură pătrunjel
40 g migdale coapte
100 g baby spanac
20 g brânză pecorino

Mod de preparare:

Găteşte pastele într-o oală mare cu apă şi sare până devin moi. Păstrează o ceaşcă din apa în care au fiert pastele, apoi scurge-le. Într-o tigaie, adaugă o lingură de ulei şi găteşte ciupercile tăiate felii, ceapa tocată mărunt şi amestecă constant până ciupercile se rumenesc. Adaugă usturoiul pisat şi asezonează cu sare şi piper.
Redu focul şi adaugă spaghetele, migdalele feliate şi spanacul. Adaugă apa de la paste mai găteşte-le puţin şi apoi pune brânza rasă şi serveşte-le. 

https://www.womensweeklyfood.com.au/recipes/pasta-with-spinach-mushrooms-and-almonds-29291

Loading...