Prepararea cinei nu va mai fi o problemă dacă faci aceste paste cu şuncă şi ciuperci. Noi îţi spunem cum să le prepari în cel mai scurt timp!

De ce ai nevoie pentru paste

25-30 paste mari, scoici

400 g ciuperci tocate

4 căţei de usturoi

300 g şuncă

1 ceapă

2 linguri unt

1 lingură ulei

3 linguri cremă de brânză

sare

piper

boia de ardei, după gust

Pentru sos

3 linguri unt

600 ml lapte

200 g cremă de brânză

sare

piper

Cum se prepară pastele cu ciuperci şi şuncă

Fierbi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi.

Topeşti untul, pui uleiul şi căleşti ceapa tocată. Adaugi ciupercile, usturoiul pisat şi laşi să scadă zeama, apoi pui şunca tăiată, condimente după gust şi omogenizezi. Dai deoparte, pui crema de brânză şi amesteci. Pui în fiecare pastă umplutură. Aşezi pe foc toate ingredientele pentru sos şi amesteci până când se îngroaşă sosul, aşezi pastele şi mai ţii pe foc 1-2 minute.

Sursa http://www.havocinthekitchen.com

Loading...