O reţetă simplă şi foarte gustoasă, pastele în sos cremos de usturoi îţi vor lăsa gura apă.

Ingrediente pentru paste în sos cremos de usturoi

5-6 căţei de usturoi, zdrobiţi

6 linguri unt

400 g smântână

150 g parmezan

2 linguriţe făină + 1 lingură smântână

300 g paste

sare

piper

Mod de preparare - Paste în sos cremos de usturoi

Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Topeşti untul într-o tigaie. Amesteci cu usturoiul şi  smântâna. Laşi să dea uşor în clocot. Încorporezi parmezanul dat prin răzătoare, sare şi piper, după gust.

Adaugi făina pe care o combini înainte cu lingura de smântână. Amesteci bine până când sosul începe să se îngroaşe şi devine omogen. Serveşti cu pastele.

Sursa https://www.thechunkychef.com

Loading...