Simplu de pregătit, pateurile cu brânză şi usturoi te scapă din încurcătură atunci când ai nevoie de o gustare pentru invitaţi.

Ingrediente

1-2 linguri ulei
2 linguri parmezan ras sau telemea
1 linguriţă usturoi pisat
1 linguriţă mix de condimente
1 linguriţă pătrunjel tocat
1-2 foi aluat foitaj
sare
piper

Mod de preparare – Pateuri cu brânză şi usturoi

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Într-un bol, amesteci uleiul cu parmezanul, usturoiul, mixul de condimente, pătrunjelul, sare şi piper, după gust. Întinzi foile de aluat. Le ungi cu amestecul obţinut, din care păstrezi 1-2 linguri, apoi le rulezi. Tai bucăţi potrivite, pentru a forma mici pateuri.

Le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le ungi cu amestecul păstrat. Dai la cuptor 8-10 minute până se rumenesc uşor. Serveşti imediat.

Sursa http://www.eatwell101.com

Loading...