Plăcintă cu spanac, ciuperci şi brânză feta

placinta jpeg

Foarte gustoasă, această plăcintă va fi pe placul întregii familii.

Ingrediente

250 g ciuperci

1 căţel de usturoi, pisat

300 g spanac

4 ouă

230 ml lapte

70 g brânză feta

parmezan ras, după gust

caşcaval ras, după gust

sare

piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 176 grade C. Speli bine spanacul şi îl usuci. Feliezi ciupercile. Într-o tigaie, sotezi ciupercile cu usturoiul, 5-7 minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Aşezi spanacul într-o tavă de plăcintă. Adaugi ciupercile cu usturoi, apoi brânza mărunţită.

Într-un bol, baţi ouăle cu laptele şi parmezan. Condimentezi, după gust. Torni amestecul în tavă. Presari caşcaval deasupra. Dai la cuptor 45-55 de minute sau până se rumeneşte uşor. Serveşti imediat.

Sursa https://www.budgetbytes.com