Care este meniul zilnic al lui Fuego și la ce preparat nu renunță niciodată

Fuego este recunoscut pentru aparițiile sale scenice deosebite, pentru unele ținute ușor atipice și pentru un look diferit. Împărțit mereu între concerte și teleziune, artistul are o viață plină și recunoaște că nu poate respecta cu strictețe o dietă. Asta nu înseamnă, însă, că nu încearcă să aibă un stil de viață sănătos.

fuego jpeg

Fuego este un mare gurmand 

De-a lungul timpului, Fuego a ținut mai multe cure de slăbire atunci când nu a mai fost mulțumit de ceea ce vedea în oglindă. Iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate, asfel că el știe acum principiile unei alimentații sănătoase. Doar că programul încărcat nu-i permite să le respecte ca la carte, după cum a declarat într-un interviu pentru click.ro

„Din nefericire, meniul meu nu e neapărat la fel în fiecare zi și nu prea pot respecta cu strictețe un program clar, pentru că am o viață agitată, am un program diferit de somn și ajung uneori să mănânc haotic, fără a putea respecta ore clare. Am zile în care nu mănânc mai nimic, din lipsă de timp și ajung să mănânc ceva abia noaptea târziu. Dar chiar și așa, în zilele mai relaxate, în care nu sunt contra-cronometru, îmi încep mereu ziua cu o cafea bună! În ultima vreme am un aparat special, în care folosesc cafea boabe, decofeinizată. Îi adaug, de ani buni, lapte de migdale sau de cocos. Nu neapărat pentru că e bio și benefic, ci pentru că-mi place mie mult aroma migdalelor, fără zahăr. Asta nu e dimineață, ci undeva în jurul orei 11.00. Mai apoi mănânc niște brânză de vaci, de la un celebru brand din Ardeal, care-i ușoară și care-mi dă o stare de sațietate până după prânz!“, a declarat cântăețul într-un interviu pentru Click!.

Acesta recunoaște că tentțiile sunt la tot pasul și vin chiar și de la prieteni. „Spre dupa-amiază mănânc masa principală, la care nu am un meniu exact și care variază. Dacă se întâmplă să fiu invitat pe la prieteni, se lasă cu mese bogate, cu trei feluri“, a mai spus acesta.

Care e mâncarea preferată

Cântărețul a mărturisit ca ciorbele și supele nu-i lipsesc din meniul de acasă și că nu ar putea renunța la ele. „Nu-mi lipsește ciorba, supa sau supa cremă. Îmi plac mult! De ceva vreme, am înlocuit pâinea normală cu cea fără gluten și mănânc și paste din konjac, foarte bune și sănătoase! Seara, din păcate, mănânc tot felul de gustări, fructe, mai văd un film sau serial, mi se mai face foame, mai manânc niște alune sau fistic și ăsta e meniul! Nu pot da eu sfaturi alimentare, deși știu toate regulile, pentru că mă țin greu de ele uneori. Dacă am ambiție suficientă și nu am mulți factori externi care să-mi facă poftă, mănânc corect și cât mai sănătos cu putință“, a încheiat Fuego.

Află din click.ro ce va face artistul de Paște și care este cea mai dragă amintire din copilărie despre această sărbătoare.