Fără coacere, fără multă bătaie de cap, doar un desert incredibil de bun. Cam aşa poate fi descrisă această prăjitură cu ciocolată şi foi de napolitană.

De ce ai nevoie pentru prăjitură cu ciocolată şi foi de napolitană

4 foi de napolitană

125 ml frişcă lichidă

250 g frişcă bătută

250 g ciocolată neagră

50 g ciocolată albă

Cum se prepară prăjitura cu ciocolată şi foi de napolitană

Încălzeşti frişca lichidă, adaugi ciocolata neagră tocată, amesteci până când se omogenizează, apoi dai deoparte şi laşi crema 10 minute, până când ajunge la temperatura camerei. Adaugi frişca bătută, cât mai rece, şi amesteci.

Pui o foaie de napolitană într-o tavă dreptunghiulară, adaugi un strat de cremă, apoi continui până când termini ingredientele, deasupra fiind un strat de cremă. Dai ciocolata albă prin răzătoare şi o presari peste prăjitură. Dai desertul la rece.

Sursa https://www.lilcookie.com

Loading...