Dacă îţi plac micii biscuiţi cu fulgi de ciocolată, încearcă o reţetă de prăjitură gigant, care se pregăteşte extrem de uşor şi este de-a dreptul delicioasă! Poţi să înlocuieşti fulgii cu cerealele preferate.

Ingrediente

115 g unt

50 g zahăr

50 g zahăr brun

1 ou

3 ml esenţă de vanilie

125 g făină

1 praf de copt

2 g bicarbonat de sodiu

170 g fulgi de ciocolată

50 g bomboane de ciocolată

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 175 °C. Într-un bol, mixezi untul, pe care l-ai lăsat câteva minute la temperatura camerei, împreună cu zahărul. Încorporezi oul şi esenţa de vanilie. Separat, combini făina, praful de copt şi bicarbonatul de sodiu. Torni peste compoziţia cu ou. Adaugi fulgii de ciocolată.

Aşezi într-o tavă şi presezi uşor aluatul. Dai la cuptor, aproximativ 10-14 minute. Decorezi cu bomboane de ciocolată. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa https://realfood.tesco.com

Loading...