O prăjiturică delicioasă, săţioasă şi extrem de nutritivă, aceste pătrăţele pline de savoare îţi ţin lejer de foame până la prânz. Unde mai pui că sunt de post, din ingredientele 100% naturală şi se fac în 15 minute?  

 

 

Iată ingredientele 

1 cană de unt de arahide nesărat 

1/3 cană de sirop de arţar 

1 cană de ovăz bio 

¼ cană de ciocolată vegană mărunţită  

 

Amestecă untul de arahide şi siropul de arţară într-o tigaie la foc mediu. Când s-a îngroşat, ia tigaia de pe foc şi adaugă ovăzul. Amestecă bine până se omogenizează totul.

Pune ulei într-o tavă şi aşează amestecul uniform, adaugând bucăţele din ciocolată. 

Lasă tava la rece pentru 30 de minute, scoate-o de la frigider şi taie prăjiturica în pătrăţele numai bune împachetat pentru mic dejun. 

 

sursa: https://servingrealness.com/vegan-peanut-butter-oat-bar-no-bake/

 
Loading...