Pui cu ciuperci şi spanac

1 captura de ecran din 2019 07 09 la 13 17 54 png png

Ai nevoie doar de 30 de minute ca să faci acest pui cu ciuperci cremos, suculent şi delicios. Şi nici nu e nevoie să te stresezi din cauza vaselor de spălat, pentru că oricum toată lumea îşi va curăţa farfuria până va deveni strălucitoare, la cât de bun este acest preparat.

Ingrediente pentru pui cu ciuperci şi spanac:

2 linguri de ulei 1 ceapă medie 200 g ciuperci 750 g pulpe superioare de pui 60 ml masala 125 ml supă clară de pui 1 lingură cimbru 160 ml lapte bătut 1 lingură zeamă de lămâie 150 g spanac

Mod de preparare:

Încinge o lingură de ulei într-o tigaie mare, la foc mediu . Adaugă ceapa tăiată mărunt şi amestecă până începe să devină aurie. Adaugă ciupercile feliate şi găteşte-le până se înmoaie. Ia ciupercile şi ceapa din tigaie şi pune-le pe o farfurie.

Adaugă cealaltă lingură de ulei şi găteşte puiul tăiat fâşiuţe subţiri, în tranşe, amestecând continuu. Scoate-le din tigaie. Adaugă masala şi supa de pui, amestecând.

Pune din nou ciupercile şi ceapa în tigaie, pune şi puiul şi lasă să fiarbă, apoi dă focul mic şi mai găteşte până puiul este gata.

Adaugă cimbrul, laptele bătut şi lasă să dea un clocot. Adaugă zeama de lămâie, sare şi piper şi pune spanacul. Când spanacul s-a înmuiat, opreşte focul şi serveşte.