Budincă italiană de lămâie

O poţi gusta simplă sau o poţi folosi drept cremă pentru prăjituri. Mâncată rece, budinca italiană de lămâie este un desert răcoritor în zilele caniculare de vară.
De ce ai nevoie pentru budincă italiană de lămâie
480 ml suc proaspăt de portocale
200 g zahăr
35 g amidon
240 ml frişcă
1 lingură zahăr pudră
Cum se prepară budincă italiană de lămâie
Strecori zeama de lămâie şi o combini cu zahărul. Ţii pe foc până când se topeşte zahărul. Dacă este prea acră, mai poţi adăuga zahăr. Încorporezi amidonul şi amesteci până se îngroaşă budinca. O torni în forme care trebuie să fie cât mai reci, o laşi să ajungă la temperatura camerei, o înveleşti în folie şi o dai la rece peste noapte. Mixezi frişca cu zahărul pudră şi decorezi formele de budincă.
Sursa foto http://www.mitzyathome.com/