Carne de pui cu muştar
Două ingrediente vor transforma acest fel de mâncare din unul banal, într-unul cu absolut special: mierea şi boabele de muştar. te invităm să-i descoperi gustul.
Dificultate mică Preparare 40'
Ingrediente
2 bucăţi piept de pui mari (cc. 600 g)
2 linguri cu vârf de muştar
1 lingură de miere
1 căpăţână mare de ceapă
300 ml. supă de pui
1 crenguţă mică de rozmarin proaspăt (dacă nu aveţi, puteţi adăuga o linguriţă de rozmarin uscat)
Mod de preparare
Se curăţă pieptul de pui de grăsime şi se spală foarte bine, după care se taie în lungime pe jumătate şi se lasă deoparte.
Se îndepărtează coaja de la ceapă, după care se taie pe un fund în bucăţi foarte mici. Se încălzeşte o tigaie mare, cu 2 linguri de ulei de măsline şi...citeşte continuarea AICI.