Peşte la tigaie cu sos de portocale
Prepară chiar în această seară peşte la tigaie cu portocale şi vei obţine un preparat gustos şi sănătos.
De ce ai nevoie pentru peşte la tigaie cu sos de portocale
4 fileuri de peşte
1 praf de sare
piper
4 linguri ulei
1 lingură unt
1 ceapă mică
4 linguri oţet
4 linguri suc de portocale
2 felii portocale
50 g nuci, opţional
Cum se prepară peştele la tigaie cu sos de portocale
Asezonezi fileurile de peşte spălate cu sare şi piper după gust. Le prăjeşti în ulei, pe ambele părţi, până când se pătrunde carnea. Le scoţi şi le dai deoparte. În aceeaşi tigaie topeşti untul, căleşti ceapa tocată câteva minute, torni oţetul şi sucul de portocale, adaugi feliile de portocale şi mai laşi pe foc 4-5 minute. Pui sosul peste peşte şi adaugi, dacă vrei, nucile sfărâmate.