Tigaie de porc cu broccoli

porc cu broccoli jpg

Să mănânci sănătos este esenţial, motiv pentru care îţi recomandăm să încerci această reţetă cu broccoli.

Ingrediente

4 bucăți pulpă de porc

1 broccoli mediu

1 lămâie

3 crenguțe rozmarin

1 ceapă roșie mare

3 linguri ulei de măsline

sare și piper după gust

Mod de preparare

Pui o tigaie de fontă la foc mediu și torni o lingură de ulei de măsline, adaugi bucățile de carne de porc și le prăjești pe fiecare parte până se pătrunde.

Într-un bol, amesteci restul de ulei de măsline, rozmarinul, sarea și piperul și torni acest amestec peste bucățile de carne, asigurându-te că sunt acoperite uniform. Adaugi broccoliul rupt în bucățele în tigaie și gătești 2-3 minute sau până se înmoaie ușor, apoi adaugi felii subțiri de lămâie și de ceapă roșie.

Dai tigaia la cuptorul preîncălzit 15 minute sau până când carnea de porc este rumenită, iar legumele sunt aurii și moi. Scoți din cuptor și servești imediat.