Ciorbă de sfeclă roşie (pentru anemie)

ciorba de sfecla rosie jpeg

O ciorbă de sfeclă rece este binevenită în aceste zile toride.

Ingrediente

200 g sfeclă roşie 2 cartofi 2 morcovi 1 ceapă 2-3 linguri ulei 1 ou 500 ml borş de casă 100 g smântână 1 legătură de pătrunjel verde sare piper

Cum se prepară

Se curăţă sfecla, morcovii, ceapa, cartofii, se spală, se taie după dorinţă şi se călesc cu cele 2-3 linguri de ulei şi 2-3 linguri de apă. Când legumele s-au înmuiat, se acoperă cu apă caldă şi se lasă să fiarbă în continuare încă 15 minute. Se adaugă borşul fiert separat, sare şi piper şi se mai lasă să clocotească de 2-3 ori. Se drege cu oul bătut. Se adaugă pătrunjelul tocat şi se ia de pe foc. Ciorba se serveşte caldă cu smântână adăugată direct în farfurie.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg