Mazăre sotată cu salată iceberg
Eşti cu ochii tot timpul pe cântar? Avem reţeta perfectă pentru tine, atunci când duci o luptă constantă cu kilogramele. Acest preparat are puţine calorii şi vei avea astfel grijă de greutatea ta.
Ingrediente
40 g unt 2 căţei de usturoi zdrobiţi 1 ceapă albă potrivită, tăiată julien 120 ml supă de pui 500 g mazăre congelată ¼ salată iceberg mică, tocată
Mod de preparare
Topeşti untul într-o tigaie, la foc mare, adaugi usturoiul şi ceapa şi le sotezi, amestecând, 5 minute sau până când se înmoaie ceapa. Torni supa de pui şi laşi să dea în clocot. Reduci flacăra la foc mediu, adaugi mazărea congelată şi o ţii pe foc 4-5 minute sau până este pătrunsă. Adaugi salata tocată şi serveşti mâncarea caldă.
Sursa + foto: www.taste.com.au
Salată de sfeclă cu mazăre şi sos de mentă