Borş acru de găină

3 shutterstock 1113598751 1 jpg jpeg

O ciorbă sau o supă e oricând binevenită. Cu multe legume, dar şi carne, acest borş de găină te va delecta şi te va duce cu gândul la bucătăria bunicii.

Ingrediente

  • 1 piept de găină
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 700 ml borş
  • sare, după gust
  • 100 g tăiţei
  • leuştean, după gust

Mod de preparare

Speli carnea, o pui să fiarbă la foc mic într-o cantitate suficientă de apă cu sare. O spumezi  de câte ori este necesar.

Când poţi să înfigi furculiţa în carne adaugi legumele mărunţite. Fierbi totul la foc mic, cu capac până când carnea începe să se desfacă de pe os.

Scoţi carnea, o dezosezi şi o pui înapoi peste legume, adaugi tăiţeii şi o mai laşi pe foc, acoperită, 5 minute. Când tăiţeii sunt fierţi, pui borşul şi presari leuşteanul mărunţit. O serveşti fierbinte şi o aromatizezi, dacă vrei, cu o foaie de dafin.

FOTO: Shutterstock



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg