Cârnăciori afumaţi cu cartofi la tigaie

Cârnăciorii afumaţi sunt foarte buni şi uşor de preparat la tigaie, alături de o porţie de cartofi.
Ingrediente
650 g cartofi, feliaţi
1 ceapă, tocată
650 g cârnăciori afumaţi, feliaţi
4 linguri ulei sau unt
1 ardei gras roşu, feliat
2 linguriţe mix de condimente
1 linguriţă usturoi, pisat
pătrunjel tocat, după gust
parmezan ras, opţional
sare
piper
Mod de preparare – Cârnăciori afumaţi cu cartofi la tigaie
Încălzeşti 3 linguri de ulei într-o tigaie. Adaugi cartofii şi îi prăjeşti până devin aurii. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Scoţi pe o farfurie.
Adaugi uleiul rămas şi rumeneşti cârnăciorii aproximativ 5 minute. Amesteci cu usturoiul, ceapa, ardeiul gras, mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Ţii pe foc încă 2-3 minute. Combini cu cartofii. Serveşti cu pătrunjel şi parmezan.