Cartofi „acordeon“

1 shutterstock 1560063149 jpg jpeg

Dacă îţi plac cartofii, preparatul următor e pentru tine. E un fel principal inedit şi apetisant!

Ingrediente

3 cartofi mari, pentru copt 

150 g salam feliat, după preferinţă

100 ml ketchup dulce sau iute

150 g caşcaval

3 linguri ulei de măsline

pătrunjel, pentru decor

sare

piper 

Speli şi ştergi cartofii. Crestezi fiecare cartof, din jumătate în jumătate de centimetru, până aproape de bază, având grijă să nu îi tai de tot. Transferi cartofii într-o tavă de aragaz, îi stropeşti cu uleiul de măsline, presari sare şi piper, după gust, şi îi dai la cuptor, 20 de minute, la 200 °C.

Îi scoţi, îi ungi cu ketchup şi aşezi felii de salam între feliile de cartof. Pui deasupra caşcavalul ras şi dai din nou tava la cuptor, aprozimativ 15 minute, până ce cartofii sunt moi şi caşcavalul s-a topit. Îi serveşti calzi, lângă o salată, şi îi decorezi cu pătrunjel proaspăt tocat.

FOTO Shutterstock



Recente

paine seminte shutterstock 334226324 jpg
dulce de leche shutterstock 1929541541 jpg
gyros porc shutterstock 1170503389 jpg
butter chicken shutterstock 1925196947 jpg
mamaliga jandarm shutterstock 1995493811 jpg
feta shutterstock 701040340 jpg
banana bread shutterstock 1727806357 jpg
tort fraisier shutterstock 2154103991 jpg
chec aperitiv shutterstock 205392097 jpg
langosi shutterstock 1894511545 jpg
paine masline shutterstock 2094964810 jpg
coperta click pofta buna jpg
gadgeturi jpg
shaorma shutterstock 2066565668 jpg
flori de salcâm shutterstock 1444110374 jpg
supa crema sparabghel shutterstock 1452134936 jpg
turta jpg
tort83 jpg
tort8 png
inghetata jpg