Cartofi cu usturoi şi parmezan la cuptor

Ai poftă de o porţie de cartofi copţi? Încearcă reţeta cu usturoi şi parmezan.
Ingrediente
unt
800 g cartofi, feliaţi
60 ml ulei
1 linguriţă mix de condimente
4 căţei de usturoi, zdrobiţi
parmezan ras, după gust
fulgi de ardei iute, după gust
pătrunjel tocat, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Cartofi cu usturoi şi parmezan la cuptor
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Ungi o tavă cu puţin unt. Aşezi cartofii şi îi stropeşti cu jumătate din ulei. Îi amesteci cu usturoiul, mixul de condimente, fulgi de ardei iute, sare şi piper, după gust. Presari cu parmezan.
Dai la cuptor 30 de minute. Amesteci bine cartofii, îi stropeşti cu uleiul rămas, mai presari parmezan şi întorci în cuptor încă 25 de minute. Serveşti cu pătrunjel.