Cea mai bună mâncare de fasole cu carne de vită

mancare de fasole cu carne de vita jpeg

Am declarat cea mai bună mâncare de fasole cu carne de vită, felul de mâncare al lunii septembrie. Este uşor de preparat şi poate fi servită oricui, membru al familiei, prieten sau musafir mai special. Şi asta pentru că gustul „de acasă“ domină această mâncare care cucereşte pe oricine.

Cea mai bună mâncare de fasole cu carne de vită - Ingrediente

2 linguri ulei 1 kg carne de vită tăiată cubuleţe, ca pentru tocană 2 căni ceapă tocată 2 căni morcovi tocaţi sau tăiaţi felii subţiri 4 căţei usturoi, pisaţi 2 căni apă sare piper 1 linguriţă cimbru uscat 1/2 linguriţă salvie uscată 4 foi de dafin 1 litru supă de vită 500 g fasole fiartă uscată

Cea mai bună mâncare de fasole cu carne de vită - Mod de preparare

Încingi o cratiţă la flacără iute. Adaugi o lingură de ulei şi încingi, apoi carnea de vită şi rumeneşti pe toate părţile, lucrând în etape, dacă este cazul. Dai carnea la o parte.

Adaugi restul de ulei în cratiţă şi laşi la încins. Pui ceapa, morcovii şi usturoiu şi sotezi pentru 5 minute. Reaşezi carnea în cratiţă. Torni apa, supa de vită, presari sare, piper, cimbru, foile de dafin. Apoi, pui şi fasolea. Laşi să dea în clocot. Acoperi şi dai focul mai încet, lăsând să fiarbă la foc mic o oră-o oră jumătate, până când se pătrunde carnea de vită. Scoţi frunzele de dafin şi potriveşti de sare şi piper.

sursa: http://shewearsmanyhats.com/

Tocăniţă din pulpe de pui cu fasole

Tocăniţă din pulpe de pui cu fasole

Hummus din fasole albă şi ardei copt

Hummus din fasole albă şi ardei copt

Peşte la grătar cu fasole

Peşte la grătar cu fasole

Fasole albă cu cârnaţi

Fasole albă cu cârnaţi