Ciorbă de roşii, un deliciu de vară

1 shutterstock 592846256 jpg jpeg

Caldă sau rece, ciorba de roşii e un deliciu vara. O poţi servi cu iaurt cremos sau smântână şi ai astfel o masă completă.

Ingrediente

  • 1,5 kg roşii
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină  mică
  • 1 ardei gras
  • 100 g paste scurte
  • 500 ml borş
  • sare 
  • 1 legătură leuştean

Cureţi cepele, morcovii, ţelina şi le toci. Le fierbi în apă cu puţină sare, apoi adaugi ardeiul tăiat şi pastele. După ce au dat câteva clocote, pui roşiile date prin răzătoare.

Separat, dai în clocot borşul, apoi îl răstorni în ciorbă. Pui sare, după gust, şi mai fierbi 5 minute.

Serveşti ciorba cu leuştean proaspăt tocat.

Citeşte şi

Supă de roşii cu găluşte

Supă de roşii cu găluşte

FOTO: Shutterstock



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg