Coroniţă din foitaj cu carne de pui, reţeta pas cu pas

coronita jpeg

Când vrei să prepari ceva mai special pentru cei dragi, fă această plăcintă sărată cu carne de pui. Va dispărea din tavă înainte să se răcească.

De ce ai nevoie pentru coroniţă

1 pachet aluat foitaj

400 g piept de pui fiert

100 ml suc de roşii

200 g cremă de brânză

condimente, după gust

Cum se prepară coroniţa

Pas 1

Tai aluatul decongelat în 16 triunghiuri, pe care le aşezi într-o tavă tapetată sub forma unei flori. Presezi uşor marginile triunghiurilor pentru a se lipi unele de altele.

image

Pas 2

Combini pieptul de pui tocat cu sucul de roşii, crema de brânză şi condimentezi, după gust. Pui umplutura pe marginile florii, lăsând petalele libere.

image

Pas 3

Treci aluatul de pe margine peste umplutură, astfel încât să o acoperi. Dai tava la cuptor 20-25 de minute, până se rumeneşte coroniţa.

image

Sursa https://www.theseasonedmom.com

https://www.theseasonedmom.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg