Cotlete de porc umplute cu cartofi şi brânză. Cum poţi transforma o reţetă banală într-una specială

Nişte prieteni m-au invitat la ei la cină şi au pregătit la masă o reţetă simplă de cotlete de porc. Am vrut şi eu să pregătesc pentru cei dragi o reţetă similară, dar aş fi vrut una îmbunătăţită. Aşa că am dat peste această reţetă de cotlete de porc umplute cu cartofi şi brânză, cu care i-am impresionat pe toţi.
Cotlete de porc umplute cu cartofi şi brânză - Ingrediente
4 cotlete de porc, cu tot cu os 2 cartofi, feliaţi subţire ½ cană brânză gouda răzuită ¼ cană caşcaval răzuit ½ linguriţă sare ⅛ linguriţă piper 3 linguri unt topit
Cotlete de porc umplute cu cartofi şi brânză - Mod de preparare
Încingi cuptorul şi ungi o tavă cu puţin ulei. Faci un buzunar în fiecare cotlet de porc pentru a-l umple.
Cureţi cartofii şi îi feliezi foarte-foarte subţire (cam 1-2 mm) subţire. Tamponezi feliile de cartofi pentru a elimina excesul de lichid.
Pui cartofii într-un vas mediu. Adaugi brânza şi caşcavalul, sarea, piperul şi o lingură de unt topit şi amesteci bine. Umpli fiecare cotlet cu acest amestec şi aşezi bucăţile de carne în tava pregătită. Ungi cu restul de unt topit. Presari sare şi piper şi laşi la cuptor 40-50 de minute.
sursa: http://bakeatmidnite.com/
Cotlete de porc cu piure de conopidă şi ciuperci
Cotlete de porc cu piure de conopidă şi ciuperci
Cele mai bune cotlete de porc în sos de lămâie cu cimbru