Drob de miel, reţeta rapidă

Egg stuffed meatloaf + steps jpeg

Drobul de miel este un preparat culinar tradiţional românesc, fiind servit, în special, de Paşte. Creştinii ortodocşi au obiceiul de a sacrific a un miel care simbolizează jertfa lui Hristos pentru mântuirea neamului omenesc.

Ingrediente ● 1 kg măruntaie de miel ● 3 ouă ● 3 ouă fierte ● 2 legături mărar ● 2 legături ceapă verde ● 1 legătură usturoi verde ● 2 foi de dafin ● sare ● piper ● boabe de piper ● boia de ardei

Fierbi măruntaiele în apă cu sare, boabe de piper, după gust şi foile de dafin. Când furculiţa intră cu uşurinţă în ele, le scurgi şi le treci prin maşina de tocat. Le amesteci cu verdeţurile tocate, sare, piper, boia după gust şi ouăle crude.

Pui jumătate din compoziţie într-o tavă tapetată, aşezi ouăle fierte descojite şi restul de compoziţie. Nivelezi şi dai drobul la cuptor, la foc mic, aproximativ o oră.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg