Frigărui cu garnitură de ardei umplut cu ou moale şi ciuperci

1 shutterstock 666545092 jpg jpeg

Acest preparat este nemaipomenit de gustos şi hrănitor pentru un mic dejun reuşit. Încearcă să îl pregăteşti şi tu în mai puţin de 45 de minute pentru mesele de dimineaţă.

Ingrediente

300 g ciuperci 

2 cârnaţi

1 ou

1 ardei mare

30 ml ulei

2 ţepuşe frigărui

verdeaţa preferată pentru decor

sare, după gust

piper, după gust

Speli legumele. Ardeiul, îl tai pe jumătate, transversal, şi îl cureţi de nervuri şi seminţe. Jumătatea de ardei rămasă, ciupercile şi cârnaţii le tai în bucăţi.

Pui uleiul într-o tigaie la încins împreună cu o jumătate de ardei. Spargi oul şi îl pui în jumătea de ardei din tigaie. Asezonezi cu sare şi piper după gust. Laşi la foc mediu până se prăjeşte ou şi dai deoparte.

În aceeaşi tigaie, mai completezi cu ulei şi rumeneşti ciupercile maximum 10 minute. Scoţi ciupercile într-un recipient şi rumeneşti pe foc cârnaţii. Laşi să se răcească după care înfigi o bucată de cârnat în ţepuşă urmat de o bucată de ardei. Completezi ţepuşele cu cele două ingrediente până le epuizezi.

Aşezi ardeiul umplut cu ou pe o farfurie. Alături ciupercile şi frigăruile de cârnaţi cu ardei. Decorezi cu pătrunjel şi mărar şi serveşti cald.

Încearcă acum şi alte reţete pe bază de ardei. 

image

Reţeta #1: Ardei umpluţi cu ton

image

Reţeta #2: Supă cremă de roşii şi ardei copţi 

image

Reţeta #3: Dulceaţă de ardei iute

FOTO: Shutterstock

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 17.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}