Friptură de vită apetisantă cu usturoi – Reţeta braziliană

friptura cu usturoi jpeg

Dacă ţi-e poftă de o friptură apetisantă, încearcă această reţetă braziliană cu carne de vită şi usturoi, care nu va ramâne prea mult în farfurie.

Ingrediente

6 căţei de usturoi, pisat

4 bucăţi carne de vită

2 linguri ulei

4 linguri unt

1 lingură pătrunjel tocat

sare

piper

Mod de preparare

Condimentezi bucăţile de carne cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, în uleiul încins, 2-3 minute, pe fiecare parte. Transferi pe o farfurie.

Într-o altă tigaie curată, topeşti untul, la foc mic. Amesteci cu usturoiul în jur de 4 minute, până îşi schimbă uşor culoarea. Condimentezi, după gust. Tai carnea bucăţele şi o combini cu sosul. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa http://rasamalaysia.com