Friptură de vită apetisantă cu usturoi – Reţeta braziliană

Dacă ţi-e poftă de o friptură apetisantă, încearcă această reţetă braziliană cu carne de vită şi usturoi, care nu va ramâne prea mult în farfurie.
Ingrediente
6 căţei de usturoi, pisat
4 bucăţi carne de vită
2 linguri ulei
4 linguri unt
1 lingură pătrunjel tocat
sare
piper
Mod de preparare
Condimentezi bucăţile de carne cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, în uleiul încins, 2-3 minute, pe fiecare parte. Transferi pe o farfurie.
Într-o altă tigaie curată, topeşti untul, la foc mic. Amesteci cu usturoiul în jur de 4 minute, până îşi schimbă uşor culoarea. Condimentezi, după gust. Tai carnea bucăţele şi o combini cu sosul. Serveşti cu pătrunjel.
Sursa http://rasamalaysia.com