Icre de fasole, reţeta ideală de post: gustoasă şi sănătoasă

2 shutterstock 349266029 jpg jpeg

Sigur ai conserve de fasole în cămară. Acest preparat clasic de post se prepară în doar câteva minute. E consistent, aromat, fin, cremos. Hai la masă!

  • 500 g fasole albă din conservă
  • zeama de la 1 lămâie 
  • 80-100 ml ulei
  • sare, piper
  • 1 ceapă albă 

 Scurgi fasolea într-o sită şi păstrezi puţin din zeama din conservă. Pui fasolea într-un blender fasolea, cu uleiul şi zeama de lămâie şi mixezi pâă obţii un piure cremos. Dacă e prea tare, adaui puţină zeamă din conservă şi mai mixezi.

Transferi într-un castron, adaugi ceapa tocată mărunt şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Decorezi după imaginaţie. 

FOTO: SHUTTERSTOCK



Recente

paine masline shutterstock 2094964810 jpg
coperta click pofta buna jpg
gadgeturi jpg
shaorma shutterstock 2066565668 jpg
flori de salcâm shutterstock 1444110374 jpg
supa crema sparabghel shutterstock 1452134936 jpg
turta jpg
tort83 jpg
tort8 png
inghetata jpg
prajitura biscuiti crema jpeg
1 3 retete de prajituri rapide si simple jpg jpeg
briose jpg
tort jpg
pachetele primavara shutterstock 375803530 jpg
inghetata shutterstock 72762541 jpg
tort mimosa shutterstock 1041498505 jpg
socată shutterstock 284938835 jpg
doboș tort shutterstock 213934210 jpg
morcovi frunze shutterstock 1986995588 jpg